40'
    Assist: Finn Aarsen

E-pupillen zaterdag, E3, 3e klasse 21

17 oktober 2015 8:30

Deze zaterdag moesten we om 8:30 al in Veenendaal bij GVVV aantreden. Door het druilige weer was het nog donker op het veld. We wisten dat deze tegenstander op papier gelijk moest zijn aan ons niveau. Bij de team bespreking hebben we goed met elkaar afgesproken dat we net als de goede wedstrijd van vorige week, veel inzet zouden tonen en de tegenstander door druk te zetten het moeilijk zouden maken. Tevens hebben we als doel om in elk geval te scoren. We begonnen helaas wat te makkelijk aan de wedstrijd en kwamen snel op 1-0 achter. Daarna pakten we het best goed op, en waren we beter! in deze periode van de wedstrijd die ongeveer een 15min. duurde hebben we zeker 4 scoringskansen gehad die we allemaal naast en over geschoten hebben. Hierdoor werden we een beetje teleurgesteld en zakte wat in. GVVV maakte hier gebruik van en gooide de beuk er in, door wat het wat meer fysiek aan te pakken kregen wij het moeilijk. Als snel resulteerde dat in de 2-0 en de 3-0, waarbij de laatste wel heel makkelijk door ons allen weg werd gegeven. In de rust aangegeven dat we weer het spel naar ons toe moesten trekken door ook wat meer kracht in het spel te brengen. Helaas is dat niet over gekomen en stonden we na 10 minuten in de tweede helft met 8-0 achter!! De tegenstander vond het wel goed zo en zakte wat in waardoor wij door Alessio de 8-1 maakte. Hierdoor zagen we weer dat het wel kan ne gingen we weer wat beter voetballen. We kregen zo de laatste 10 minuten weer grip op de wedstrijd en Alessio maakte zelfs de 8-2. We kregen weer wat kansen maar ook deze gingen er niet in. Het enige wat ik nu kan zeggen is, Jammer jongens!! volgende keer beter!!