D-pupillen zaterdag, D4, 4e klasse 26

28 november 2015 9:00

Remco Minjon

De D4 zit in een goede periode!
    Na de bekerwinst van afgelopen week stond dit keer de wedstrijd tegen VVA D2 op het programma, op voorhand een mogelijke overwinning want ook VVA zit in de onderste regionen.
    Nadat we vorige week al vrij snel op een 0-2 achterstand kwamen waren de zaken nu omgedraait: we kwamen al snel op 2-0 door doelpunten van Kyan en Niels.
    Binnen een kwartier kwamen we er achter dat de tegenstander helemaal niet zo zwak was en stond het weer 2-2!
    Gelukkig nog voor de rust een prachtig schot van David die de 3-2 aantekende. Kort na de rust verruimde Quinn de marge weer naar 2, maar ook nu kwam VVA weer met de aansluitingstreffer.
    Woudenberg wist de laatste 20 minuten echter uitstekend stand te houden, met een hoofdrol in de verdediging voor Thijs Blaauwendraad die er met grote inzet voor zorgde dat VVA geen enkele goede kans meer heeft gekregen.
    Volgende week staat de moeilijke uitwedstrijd tegen koploper VRC op het programma, ons spel wordt in ieder geval met de week beter.