Woudenberg JO11-3

23'

E-pupillen zaterdag, E3, 3e klasse 12

23 januari 2016 11:00

Deze morgen moesten we om een prima tijd voetballen in Achterveld. Hier hebben we vorig keer goed gespeeld maar met 6-2 verloren. Nu waren we vol goede moed na de gewonnen vriendschappelijke wedstrijd. We zouden de punten die we op de training geleerd hebben in de praktijk proberen te brengen. Zoals voor de man komen, beter over de bal kijken, en hoge ballen beter inschatten. We begonnen prima aan de wedstrijd en we konden goed mee komen met deze goede ploeg. We kregen zelfs een paar kansjes. Ook Leto had een paar goede reddingen, toch werd het na 15 minuten 1-0 voor Achterveld. We probeerde ons niet van de wijs te laten brengen en bleven ons spel spelen. Toch werd het door een goed schot 2-0. We hielden de moed er in en maakte dan ook door een prima aanval van achter uit via Daniello, Quinten, Thijmen en uiteindelijk Ynte de verdiende 2-1. Helaas was het een speler van Achterveld die zo door onze verdediging soleerde en de 3-1 aantekende. De tweed helft gaf Arjan goede aanwijzingen, die prima door de E3 uitgevoerd werden. Helaas kwamen we door een foutje in de verdediging op 4-1 achter. Achterveld was vervolgens effectief en liep snel uit naar 7-1. De kansen die wij kregen maakte we niet af, dus was het verlies duidelijk geworden! Prima gespeeld en alle taken goed uitgevoerd, echter Achterveld was net als vorige keer een maatje te groot.