...
    49'

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 02

13 februari 2016 9:30

Vandaag een uitwedstrijd tegen GVVV E1, een club uit Veenendaal, die altijd fysiek erg sterk zijn en altijd op de winst willen spelen. Een lastige wedstrijd voor ons.
    Yair ligt met griep op bed en Finn Aarsen uit de E3 was zijn vervanger.
    Onze doelstelling vandaag was om via overspel minimaal 1 keer tot scoren te komen en om te zorgen dat we het de tegenstander zo moeilijk mogelijk te maken.
    Dit kan op enkele manieren zoals druk zetten en bij je mannetje blijven.
    De wedstrijd begint spectaculair en vanaf de aftrap laat GVVV zien dat het vol voor de winst speelt en in de 4e minuut is het dan 1 - 0. Vanaf de aftrap is het Woudenberg die via een corner de 1 - 1 op het bord zet, via Floris. Eigenlijk gelijk hierna wordt het alweer 2 - 1. Enkele minuten later is het Woudenberg die de gelijkmaker op de voet heeft, maar naast mikt. Wat een begin van deze wedstrijd, het lijkt af te stevenen op een monsterscore, maar hierna is het GVVV dat het betere van het spel heeft en Woudenberg eigenlijk achteruit loopt. Je ziet dat GVVV veel actiever is, ze willen graag de bal hebben, zitten er boven op enz...
    Bij ons is dit duidelijk minder, in de 16e minuut is het dan 3 - 1, dat ook de ruststand is. In de rust aangegeven dat we actiever moeten spelen, duel aangaan, durven pasen, schouder gebruiken enz....We zien een beter Woudenberg in de tweede helft. De spelers lijken te beseffen dat het nog niet gedaan is. Woudenberg begint druk te zetten en dan zie je GVVV die het dan ook moeilijk heeft en ballen zomaar weggeeft. Veel gebeurd er niet in de stand, maar langzaam trekken de krachten weer uit onze E1. In de laatste 5 minuten vallen er nog 3 doelpunten voor GVVV en eindigt deze wedstrijd in 6 - 1. Het valt voor de E1 niet mee in deze sterke klasse.
    We hebben veel problemen met het mentale maar ook het fysieke gedeelte waardoor enkele spelers al gauw het koppie laten hangen, maar een enkele speler zie je ook erg goed spelen en wel meekomen. Dit is het mooie om alle spelers daar naartoe te krijgen en zo de spelers sterkker te maken. de komende twee weken hefft de E1 geen wedtrijden dus de kans om de puntjes weer op de " i " te zetten.