49'

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 02

11 mei 2016 19:00

Vandaag een inhaalwedstrijd bij DOVO in Veenendaal. Bij ons afwezig Luka, Stijn en Yannick. Martijn Dekker en Jill van de Haar uit de E2 waren bereid om de E1 te helpen. Het was een warme zomerdag vandaag en met het team besproken hoe we daar mee om moeten gaan. Ook een belangrijk onderdeel besproken
    ( concentratie ) waar de E1 moeite mee heeft en wat ons tot nu toe al enkele puntjes heeft gekost aan het einde van de wedstrijden.  We begonnen met veel inzet en in de 3e minuut staan we al met 1 - 0 achter. In de 6e minuut is het Martijn met een afstandsschot die de 1 - 1 maakt. In de 12e minuut is het opnieuw DOVO die de 2 - 1 maakt. Woudenberg krijgt wel kansen maar gaan er niet in. In de rust aangegeven dat we beter moeten opletten wat er gebeurd en elkaar moeten helpen zowel aavallend als verdedigend. Dan valt net na de rust de 3 - 1.  In deze fase van de wedstrijd blinkt er 1 man uit bij Woudenberg en dat is Yuri onze keeper, die de ene na de andere bal eruit duikt. In de laatste 10 minuten gaat het helemaal mis en loopt DOVO uit naar 5 - 1. In de 46e minuut is het Bjarne met een afstandschot die de 5 - 2 maakt en dan valt de 6 - 2 ook nog, wat ook de einduitslag is. Een verdiende winstpartij voor DOVO.  Ook deze wedstrijd heeft de E1 moeite om de duels aan te gaan en de aandacht erbij te houden. Je ziet dat er dan veel dingen mis gaan, die op een training wel goed gaan.  En als we dan mooie kansen creeren, wat zeker gebeurde, is er altijd wel iets waardoor de bal er net naast gaat. Dit zijn belangrijke momenten in een wedstrijd waar we zeker nog in moeten groeien. Maar lezen en schrijven leer je ook niet in 1 jaar.  Maar als je ziet wat dit team dit jaar geleerd heeft, dan mag je best trots wezen op dit behaalde resultaat.  Zaterdag nog 1 wedstrijd UIT bij VRC.