Woudenberg E2, Groep 2 116

4 september 2010 9:00

J. Kok

Bekeravontuur ten einde voor Woudenberg E2

Met een nederlaag en een overwinning op zak vandaag de derde en laatste wedstrijd voor de beker. DEV E1 komt op bezoek. Een goede tegenstander. In een gelijkopgaande wedstrijd moet Woudenberg uiteindelijk zijn meerdere erkennen in de DEV. De tegenstander uit Doorn wint 1-3.

Daan van Voskuilen; sterk verdedigd.

Vanaf het begin is direct duidelijk dat het geen makkelijke wedstrijd wordt. DEV neemt het initiatief en zet druk op het Woudenbergse doel. De Woudenbergse verdediging weert zich kranig en af en toe komt de E2 er aardig uit. Uit één van deze uitvallen is het Luuk de Kruif die doeltreffend is. De ploegen zijn aardig aan elkaar gewaagd. Kort voor rust weet DEV de verdiende gelijkmaker binnen te schieten . In de tweede helft zet DEV door. Woudenberg weet maar weinig onder de druk uit te komen. De ploeg uit Doorn scoort 1-2. Woudenberg gaat op zoek naar de gelijkmaker en DEV probeert de beslissende te maken. Het kan beide kanten op, maar uiteindelijk is het DEV dat aan het langste eind trekt. Kort voor tijd wordt het 1-3 en is de wedstrijd beslist. In de competitie kan Woudenberg revanche nemen, want ook dan komen we DEV tegen. Maar eerst wacht de derby tegen Valleivogels. Volgende week, thuis om 09:000 uur.