88'

Mannen, 8, 6e klasse 20

30 september 2017 13:30

Maurits Schaap

Het was een opmerkelijke wedstrijd tegen titelkandidaat Valleivogels 9. Echter in de eerste helft begon Woudenberg 8 uitstekend aan de wedstrijd. Een goede pass van Christian Valkenburg bereikte Marijn Berkel. Zijn actie leverde vervolgens de 1-0 op.

Na een half uur spelen werd de score verdubbeld naar 2-0 door Jeroen Koudijs. De bal werd keurig door Alex Slinger terug gelegd, waardoor de middenvelder kon binnen tikken. Daarna een eigen doelpunt van de rood-witten, wat een 3-0 tussenstand opleverde. Een schot van Frank Ariëns werd vlak voor rust tot doelpunt gepromoveerd en een 4-0 ruststand.

Een gehele rare start in de tweede helft. De uitspelende ploeg bracht de 4-1 en het team herstelde zich volledig. Vreemd genoeg kwam Valleivogels 9 op gelijke hoogte, 4-4. Zowel de tegenstander als Christian Valkenburg moesten vlak voor de gelijkmaker met geel er even tussen uit.

De tegenstander die na zijn afkoelperiode van tien minuten net weer terug in het veld mocht, kon twee minuten later weer dezelfde route richting de bank lopen met zijn tweede gele kaart. Hiervan wist de thuisploeg te profiteren. Uit de vrije trap van Erik ter Maaten werd de 5-4 in de rechterhoek binnen geschoten. Op aangeven van Erik van der Linden bracht Jelte Los de 6-4 op het scorebord.