Woudenberg E2, 2e klasse 26

2 oktober 2010 9:00

Cees Mulder

Tweede driepunter op rij voor de E2

Het één punt boven Woudenberg E2 geklasseerde De Bilt komt vandaag op bezoek op sportpark De Grift. Na twee goede wedstrijden achter elkaar is het vertrouwen groot bij de geel-zwarten. Een goede wedstrijd wordt het deze zaterdag niet. Toch pakt de E2 drie punten.  Het dappere De Bilt komt moet uiteindelijk zijn meerder erkennen in Woudenberg. Eindstand 3-2.

Loek Radstaake : bevrijdende 3-2.

De Bilt E3 is een eerstejaars selectieteam. Technisch vaardige talentvolle spelers. De spelers van Woudenberg E2 zijn allemaal een jaartje ouder. Weten elkaar iets makkelijker te vinden. En hebben wat meer kracht. Het begin is voorzichtig. Van Woudenberg-kant zelfs slapjes. Toch komt de E2 vlot op voorsprong. Niels Vermeulen krijgt de bal voor zijn voeten en haalt doeltreffend uit. Even later is het Loek die uit een vrije trap de 2-0 op het scorebord schiet. Ondanks de voorsprong wordt het voetbal er niet beter op. Integendeel. De Bilt weigert zich vandaag zomaar neer te leggen bij een nederlaag.Ze doen er een schepje bovenop en komen af en toe gevaarlijk voor het doel. Vlak voor rust volgt de beloning. Uit een corner schieten ze de 2-1 binnen. Woudenberg is gewaarschuwd. Maar ook na rust lukt het de E2 niet het gebruikelijke nivo te halen. De scherpte ontbreekt. Spelers zijn vaak iets te laat, passes komen net niet aan. Stefan kopt nog een keer op de lat, maar uit één van hun gevaarlijke aanvallen scoort De Bilt de gelijkmaker. Zijn we nu dan eindelijk wakker? De laatste tien minuten probeert Woudenberg er toch nog een overwinning uit te slepen. En dat lukt. Loek Radstaake rukt mee op naar voren, kapt zijn tegenstander uit en schiet van afstand de bevrijdende 3-2 binnen. Het moedige De Bilt lukt het niet nog een keer om langszij te komen. Zo levert een matige wedstrijd de E2 toch drie punten op.