52'

Woudenberg E1, 1e klasse 15

2 oktober 2010 10:00

Vandaag de lastige uitwedstrijd tegen GVVV E1.

GVVV staat een paar plaatsen hoger op de ranglijst en beschikt over een sterk team.

Ze beginnen ook sterk aan de wedstrijd en dringen Woudenberg ver terug.

Uiteindelijk leidt het slecht tot één tegendoelpunt, omdat onze keeper Mike vandaag  een topdag heeft.

De enige tegengoal in de eerste helft komt dan ook uit een klutscorner waarbij Woudenberg vergeet de bal goed weg te werken.

Het tweede gedeelte van de 1e helft komt Woudenberg wat beter in haar spel en creëert ook enkele goede mogelijkheden. Tot een doelpunt leidt dit echter niet.

In de rust wordt aangegeven dat we de veldbezetting wat beter in de gaten moeten houden om zelf beter in ons spel te komen.

Deze aanwijzingen worden goed opgepikt en Woudenberg begint aan een sterke fase.

Na al een aantal goede mogelijkheden onbenut te hebben gelaten is het na 7 minuten in de tweede helft wel raak als Coen een van de paal terugkomende inzet van Nick uit de draai binnenschiet.

Maar het zit Woudenberg niet mee, omdat de sterk keepende Mike bij een redding aan het einde van de eerste helft zijn vinger heeft gekneusd en niet verder kan.

Reserve-keeper Thijs neemt de plaats van Mike in en moet in deze spannende wedstrijd het Woudenbergse doel proberen schoon te houden.

Woudenberg blijft ook met Thijs in de goal goed voetballen en krijgt grote mogelijkheden om de 1-2 te maken.  Nadat de keeper bij een aanval al verslagen is redt een verdediger van GVVV met zijn hoofd op de doellijn.

Ook Thijs heeft enkele goede reddingen in petto.

De wedstrijd gaat de laatste vijf minuten in en GVVV zet nog een keer aan.

Weer uit een corner hebben de spelers van Woudenberg niet genoeg kracht meer over om tegen het fysiek sterkere GVVV de bal goed weg te werken.

Twee minuten voor tijd valt toch de 2-1.

Moegestreden probeert Woudenberg nog aan te zetten, maar het is te laat.

Ver in de blessuretijd prikt GVVV er nog een doelpunt bij zodat de einduitslag 3-1 is.

Vooral in de tweede heeft Woudenberg laten zien dat het ook tegen sterke tegenstanders goed tegenspel kan bieden.

Helaas eindigden we de wedstrijd net als vorige week zonder punten, maar dat hoort bij voetbal.

Jongens, blijf ervoor knokken dan gaan de punten zeker weer komen.