Woudenberg E1, 1e klasse 15

6 november 2010 10:00

Teleurgesteld Woudenberg-spelers na verlies in goede wedstrijd

Woudenberg E1  -  Saestum E1  1 – 3

Na de mindere wedstrijd van vorige week had de E1 wat recht te zetten. Vandaag tegen Saestum, een goede tegenstander dus Woudenberg kon aan de bak. Door de blessure van Thijs speelde Daan van de E2 met ons mee. We begonnen goed aan de wedstrijd, de bal werd goed rondgespeeld, iets dat vorige week niet lukte. Ook Saestum begon goed dus het was gelijk een leuke wedstrijd met kansen over en weer. Uit een wat rommelige situatie was het Saestum dat scoorde 0-1. Woudenberg raakte hierdoor niet van de wijs en bleef de aanval zoeken. Helaas werd er niet uit de kansen gescoord. Het bleef dan ook 0-1 tot de rust. In de rust nog even wat puntjes aangehaald zodat het in de tweede helft misschien nog wat beter zou gaan. We gingen in de tweede helft door waarmee we de eerste waren geëindigd. Beide ploegen speelden goed voetbal met een heel klein overwicht voor Saestum. Net toen Woudenberg aan de gelijkmaker zat te denken scoorde Saestum de 0-2. Woudenberg bleef op zoek gaan naar een goal, nam wat meer risico waardoor Saestum wat meer ruimte kreeg. Deze ruimte werd goed benut de 0-3 kwam op het scorebord. Vlak voor tijd kreeg Woudenberg een penalty door een overtreding op Alec. De penalty werd genomen door Alex, de 1-3. Een verdiende treffer, helaas niet genoeg voor een punt. Jongens jullie hebben lekker gespeeld, jammer werd het spel en de inzet niet beloond met een overwinning. Saestum heeft deze wedstrijd knap en verdient gewonnen. Volgende week nieuwe kansen.