Woudenberg JO11-2

Woudenberg E2, 2e klasse 26

15 januari 2011 8:45

Forse nederlaag E2

De E2 had vandaag de eer om namens de v.v.Woudenberg de eerste officiële wedstrijd van 2011 te spelen. Tegenstander vandaag DOVO E3, de ongeslagen kampioen van de najaarscompetitie.

Woudenberg E2 is de winterstop goed doorgekomen. Poulewinst tijdens het VIDOZA-toernooi en natuurlijk de overall-beker met Woudenberg. Met enkele kunstgrastrainingen in de benen zijn we klaar voor het treffen met DOVO. Een jonge, technische ploeg die goed kan voetballen. We spreken af om er vanaf het begin bovenop te zitten. Dat lukt niet echt. Of beter, echt niet. Na 10 minuten is het 3-0 voor de Veenendalers. Daarna gaat Woudenberg meedoen. Er wordt druk gezet op de tegenstander en af en toe komen we er goed uit. Uit één van die aanvallen weet Niels Vermeulen fraai de 3-1 binnen te schieten. Het spel gaat gelijk op en beide ploegen creëeren kansen. Namens Woudenberg scoort Danny van Piggelen nog 2x. Toch weet DOVO steeds een ruime marge vast te houden. Kort voor tijd is het 6-3. In de laaste minuten kan DOVO nog 2x scoren waardoor de eindstand uiteindelijk 8-3 is. Een ruime nederlaag, die niet zo hoog had hoeven uit te vallen als we de hele wedstrijd over het hele veld scherp zijn.