...
    49'

Woudenberg E1 (voorjaar), 1e klasse 30

12 februari 2011 10:00

Vandaag de uitwedstrijd tegen Focus. Er waren veel wedstrijden afgelast door de enorme regenval van de afgelopen nacht en ochtend maar gelukkig speelden wij op kunstgras en ging onze wedstrijd door. We waren nog ongeslagen na de winterstop en dat wilden we natuurlijk graag zo houden. Focus was gebrand op een goed resultaat tegen woudenberg en begon erg goed aan de wedstrijd, woudenberg kon gelijk goed aan de bak. Beide ploegen wilde niet voor elkaar onderdoen wat een spannende wedstrijd tot gevolg had. Focus opende de score, 1-0. Uit een goed genomen corner scoorde Coen fantastisch met een kopbal, 1-1. Het fysiek sterke focus bleef op zoek gaan naar meer goals. Een goed afstandsschot was Mike te machtig, 2-1. Het spel ging goed op en neer met voor beide ploegen kansen. De gelijkmaker werd opnieuw gescoord door Coen,2-2. Woudenberg ging iets beter spelen en kwam op voorsprong door een mooie goeal van Jesse,
    2-3. Zou Woudenberg nu kunnen doordrukken en de score verder uitbouwen. Vlak voor rust kwam Focus weer op gelijke hoof=gte 3-3, dit waas ook de ruststand. Woudenberg begon erg goed aan de tweede helft, Focus kwam onder druk te staan. Er waren grote kansen voor Woudenberg om opnieuw op voorsprong te komen. Helaas waren deze kansen niet aan Woudenberg besteed, de bal wilde er niet in. Focus maakte hier dankbaar gebruik van en wist te scoren, 4-3. Door deze goal knakte er iets bij Woudenberg, Focus kreeg de overhand en Woudenberg had het moeilijk. Wat Woudenberg ook bleef proberen het wilde niet meer lukken terwijl bij Focus alles vanzelf leek te gaan. De score liep dan ook snel op naar de uiteindelijke eindstand van 8-3. Jongens jammer van deze wedstrijd, Focus heeft verdiend gewonnen alleen is de uitsalg van 8-3 iets teveel van het goede.