Woudenberg E2 (voorjaar), 2e klasse 49

16 april 2011 10:00

Hans

E2 sluit seizoen in stijl af

De laatste wedstrijd van de competitie. Voor de wedstrijd staat de E2 op een derde plek. Als de resultaten vandaag een beetje gunstig zijn kunnen we nog een plaatsje stijgen. GVVV E2 is de tegenstander. Een jonge technische ploeg die het de laatste weken erg goed doet.

We zijn vandaag op oorlogssterkte. Ook GVVV heeft er zin in. De teams zijn aan elkaar gewaagd. Aan beide kanten wordt er leuk gecombineerd. Uit één van de combinaties krijgt Luuk de bal bij Danny die knap binnenschiet. Even later is het Loek die met een mooie lob de 2-0 maakt. GVVV geeft zich niet makkelijk gewonnen. Het zet aan en wordt daarvoor beloond. Uit een corner scoren ze de 2-1. Nog voor rust brengt Charley de marge weer op twee. Hij schiet een vrije trap net over de middenlijn in één keer onhoudbaar voor de keeper in het doel. Na rust blijft het duel boeien. De Veenendalers zijn taaie rakkers en opnieuw maken ze de aansluitingstreffer. Het is weer Charley die uit een vrije trap de Woudenbergse handen op elkaar krijgt. Tien minuten voor tijd volgt de 4-3. Het wordt billenknijpen. Spitsuur voor het hok van Jordy die een paar prachtige saves heeft. Nog één keer wordt hij verslagen. Maar het is Niels die op de lijn redding brengt. Het blijft spannend tot de laatste seconde, maar met het nodige kunst-en-vliegwerk weet de E2 een prachtige overwinning uit het vuur te slepen. En eindigt het uiteindelijk op een verdienstelijke tweede plek. De competitie zit erop. In de voor- en najaarscompetitie heeft de E2 totaal 20 wedstrijden gespeeld. Acht gewonnen, acht verloren en vier keer gelijk. Doelsaldo 57 voor en 59 tegen.