Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

  Zwaar bevochten overwinning; Peter's eerste !!

  Woudenberg 2

  1 - 0

  ASC Nieuwland 2

  40'
  ...
  Robin Hanna (schot)
  45'
  Assist: Anoniem
  61'
  ...
  64'
  ...
  90'
  ...
  90'
  ...
  90'
  ...

  Competitie

  Mannen zaterdag, 2, 1e klasse B

  Datum

  25 oktober 2014 12:00

  Scheidsrechter

  Tiemessen, M.J.M.H.

  Accommodatie

  Sportpark Kerstens
  Klettersteeg 9
  3791PA
  ACHTERVELD
  tel. 0342-451629

  Eindelijk het is zo ver, Peter heeft zijn eerste overwinning.

   

  Afgelopen zaterdag was het voor het tweede elftal erop of eronder. Het was aansluiten aan de top of afhaken. Tevens was het ook nog zo, dat het elftal vanaf begin november 2013 in competitie verband niet meer had verloren.  Het duel tegen Nieuwland 2 was dus op 2 fronten belangrijk. Dit was één van de punten die Fred en Peter tijdens de bespreking overbrachten aan de spelers.

   

  Nadat de scheidsrechter de pasjes had gecontroleerd was er 1 minuut stilte wegens het overlijden van Eltjo Kapenga, voor menigeen geen onbekende.

   

  Afspraak was dat Woudenberg 2 meteen druk zou zetten en niet te slap zou beginnen zoals eerdere wedstrijden. De linies sloten goed aan en de spelers waren bereid voor elkaar te werken. Al met al was er strijd en goed voetbal. Dat Nieuwland 2 op de tweede plaats stond was begrijpelijk, want een slecht team was het zeker niet. Dat Nieuwland slechter begon te voetballen had meer te maken met het geschreeuw van hun teamleiders. Dit had dan ook tot gevolg dat Woudenberg 2 op een 1-0 voorsprong kwam door Robin Hanna, die goed inschoot op aangeven van Mark de Graaf.

   

  In de rust gaven de trainers (Fred en Peter)  aan om zo door te blijven spelen, want er werd echt goed gevoetbald. Met deze gedachten gingen de mannen hun tweede helft in. Uiteraard begon Nieuwland druk zetten, Woudenberg anticipeerde hier goed op door elke keer snel de bal te veroveren.  Woudenberg hield Nieuwland ver van het doelgebied. Mede door nog meer geschreeuw en dreigementen van de leiders van Nieuwland  richting onze trainers en spelers van Nieuwland zelf werd het spel van Woudenberg nog beter. Dit resulteerde in kansen voor Mark de Graaf en Kevin Bakker om de wedstrijd te beslissen. Helaas gebeurde het niet. Maar desondanks wist Woudenberg de 1-0 vast te houden. Volgende week de uitwedstrijd tegen koploper CSW uit Wilnis.

  Delen