Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

  Weer een driepunter in "the pocket"

  Woudenberg JO8-1

  2 - 0

  DOVO F11

  Anoniem (corner)
  Assist: Anoniem

  Competitie

  F-pupillen zaterdag, F6, 7e klasse 91

  Datum

  12 maart 2016 9:00

  Scheidsrechter

  Tjeerd van Voskuilen

  Accommodatie

  Sportpark Kerstens
  Klettersteeg 9
  3791PA
  ACHTERVELD
  tel. 0342-451629


  Dovo is op papier een lastige tegenstander, het is een club waar we het traditiegetrouw altijd lastig tegen hebben. Maar vandaag lagen er kansen, wij zijn in vorm en Dovo bungelt een beetje onder aan in de competitie. Dus mouwen opstropen en volle bak er tegenaan.

  We begonnen de wedstrijd met een kleine aanpassing in het team. Robin heeft aangegeven liever te willen stoppen met voetbal. Robin bedankt voor je inzet de afgelopen 1,5 jaar! Gelukkig was er ook goed nieuws: Brahim komt vanaf vandaag bij ons voetballen. Zo zijn we gelijk weer compleet. Brahim welkom bij de F6, ik hoop dat je nog veel wedstrijden met ons gaat winnen!

  We spraken af dat we vandaag lekker veel zouden gaan aanvallen en scoren. Tegen dit Dovo lagen er kansen en die kan je alleen maar verzilveren als je in de buurt bent van hun goal.  De aanval begint in de verdediging, dus zetten we een verdedigend blok neer van Tije en Yannick. Deze bikkels zorgende er voor dat Jamie weinig ballen kreeg. De spaarzame aanvallen van Dovo die wel door drongen tot onze keeper werden cool en relaxed verdedigd door Jamie. Dovo zag daarom al snel in dat scoren er niet inzat en beperkte zich tot verdedigen.

  Nu was het aan ons om de vele kansen die we kregen om te zetten in doelpunten. Dat viel toch wat tegen. Door goed aanvallend spel van onze middenvelders kregen de spitsen veel te doen, maar we hadden toch hulp nodig bij het scoren. Een mooie aanval van ons kan met moeite verwerkt worden tot een conrner. Het specialisme van David. Hij schoot de bal bij de eerste paal, naar Tess. Die kaatste de bal terug op Savin en hij schoot via vier benen van de verdedigers de bal in het doel. De 1-0 is binnen, de ban gebroken op naar de grote cijfers???

  Maar ondanks de vele aanvallen bleef de 1-0 lang op het scorebord staan. Het was Tess die, wederom via een paar verdedigende benen de bal achter de keeper schoot. De 2-0 was gemaakt en hier zou het ook bij blijven.

  Op deze plek een compliment aan Brahim, zijn eerste wedstrijd achter de rug en gelijk gewonnen. Brahim was veel aan de bal en je kan zien dat hij veel gevoetbald heeft op de diverse pleintjes. Als je zo doorgaat gaan we nog veel plezier met elkaar maken.

  Op naar Odijk, daar liggen de volgende punten al op ons te wachten.
  Delen