Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

  Musketiers 2 - Woudenberg 5

  Musketiers 2

  2 - 0

  Woudenberg 5

  ... (penalty)
  56'
  ... (schot)
  72'

  Competitie

  5e klasse 19

  Datum

  26 maart 2022 11:30

  Scheidsrechter

  DJ van Manen

  Accommodatie

  Sportpark Elst (U)
  Sportweg 9
  3921DP
  ELST UT
  tel. 0318-471063

  Na de zevenklapper vorige week op bezoek bij GVVV 4 (7-0) ging Woudenberg 5 op bezoek bij Musketiers 2. Onlangs werd dit affiche tussen beide partijen in Woudenberg gespeeld en betekende dat een 1-5 overwinning voor de ploeg uit Elst.

  De geel-zwarte formatie hanteerde een andere speelwijze door het spel van de tegenstander te ontregelen. Het jonge team van de Musketiers kwam enkele keren voor het doel van Micha van der Mijl, maar door goed reddingswerk van de goalie en een schot op de lat bleef de stand op 0-0 steken.

  De Woudenbergers kwamen niet veel voor het doel van de tegenstander. Een lichte overtreding van Mark Heshusius werd door de scheidsrechter beoordeeld voor een strafschop. Deze werd benut en keek een strijdbaar Woudenberg tegen een 1-0 achterstand aan.

  De thuisploeg werd daarna gevaarlijker en Micha wist een schot uit de kruising te plukken en op andere momenten handelend op te treden. De 2-0 viel uit een schot van afstand, welke Micha leek te pakken, maar via zijn handen het doel in ging.

  Het lukte Woudenberg voor de derde keer op rij niet om tot scoren te komen. Wie weet komt daar volgende week zaterdag 2 april verandering in als de rode lantaarndrager Veenendaal 6 op bezoek komt in Woudenberg.

  Delen